Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoelang geeft Aape.nl Garantie op apparaten?


Op alle producten uit onze webshop krijg je de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat jij er in alle redelijkheid van mag verwachten. Naast de wettelijke garantie geven wij een eigen garantie van 2 jaar op Remarketed telefoons. Deze extra garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.
Met welke levertijd moet ik rekeninghouden?


Alle producten wat op voorraad is worden de volgende dag al bezorgd indien je deze vóór 17.00 uur hebt besteld. Natuurlijk kan het weleens voorkomen dat we een voorraadverschil hebben, hierover zal onze klantenservice contact met je opnemen om je een alternatief product aan te bieden. Bij een remarekted telefoon geldt er een levertijd van 1-3 werkdagen. In de meeste gevallen ontvang je je bestelling al de volgende werkdag in huis, we doen hiervoor echt ons best! Is een product niet voorradig dan duurt het in meeste gevallen tussen 5-10 werkdagen.
Wat is een Remarketed Device?


Een Remarketed telefoon is eerder gebruikt of heeft gefunctioneerd als demo device. Maar volledig Nagekeken, schoongemaakt en indien nodig met nieuwe originele onderdelen gerepareerd en de nieuwste software.
Kan ik mijn aangekochte electronica ruilen na ontvangst?


Indien je jouw aankoop wilt ruilen of retourneren, neem dan binnen 14 dagen contact op met onze klantenservice. Dit kan uitsluitend via info@aape.nl Onze medewerkers zullen zo snel mogelijk jouw klacht in behandeling nemen en je het beste advies geven. In de meeste gevallen kunnen wij snel schakelen door je op afstand helpen en begeleiden. We zullen in elke situatie altijd de beste oplossing aanbieden!