Garantie  & Retour 

Garantie van 2 Jaar

Om voor de garantie in aanmerking te komen, moeten wij het fysiek kunnen onderzoeken. Je dient dus het apparaat naar ons op te sturen. Woon je in Nederland of België, dan nemen wij de verzendkosten voor rekening. Verzendkosten vanuit een ander land dan Nederland en België zijn voor eigen rekening. Reparatie of diagnose door derden in het land van verblijf is geen grond voor garantie.

Onze garantie geldt niet op:

  • Schade die is ontstaan door val, druk, stoot, vocht* of gebruik**. De medewerkers van AAPE bepalen of dit het geval is.

  • Schade die is veroorzaakt door kortsluiting van buitenaf. Voorbeelden hiervan zijn blikseminslag of het gebruik van een verkeerde adapter.

  • Een toestel dat vol stof zit. Dit kan namelijk ook defecten veroorzaken.

  • Een toestel die door een derde partij geopend is.

Indien er binnen 2 jaar na de levering van het product zich een probleem voordoet met de hardware, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wij repareren het product of, indien nodig, ruilen het om voor een vergelijkbaar product.

 

Indien gewenst of noodzakelijk voeren wij kosteloos een herinstallatie uit van het OS.

Waterschade, valschade en iedere andere vorm van zelf aangerichte schade.

Op onderdelen en accessoires waar de gebruikswijze invloed heeft op het slijtageproces geven wij een beperkte garantie van 1 jaar. Hieronder vallen de accu, het toetsenbord, de muis en de oplader.

Problemen bij ontvangst

 

Heb jij een toestel bij ons besteld, maar ondervind je er problemen mee bij ontvangst? Wij vragen je dit dan te melden aan ons via klantenservice of via 073-6897361 Dan zoeken we samen naar een snelle oplossing voor je probleem.

* Toelichting op water- of vochtschade:

Water- of vochtschade kan verschillende oorzaken hebben. Het meest voorkomend is het in contact komen van het toestel met water of een andere vloeistof. Gebruik je je telefoon in een vochtige ruimte, dan kan er ook schade optreden. Denk aan telefoon-gebruik in de badkamer of wanneer het mistig is. Daarnaast kunnen zweet, klamme handen of grote verschillen in temperatuur er ook voor zorgen dat je telefoon niet meer naar behoren functioneert.

** Toelichting op val-, druk-, stoot-, gebruik- of vochtschade:

Dit type schade kan op meerdere manier ontstaan. Veelvoorkomende oorzaken zijn veelvuldig gebruik of het stoten/laten vallen van het toestel. Dit kan als resultaat hebben dat het product niet meer naar behoren functioneert. Ook wanneer er een sterke druk op het toestel wordt uitgeoefend, kan schade ontstaan. Denk aan het gaan zitten op je toestel of het dragen van je toestel in een te strakke broek(zak). Hierdoor kan je toestel kromtrekken. Dit kan schade veroorzaken die aan de buitenkant niet zichtbaar is, maar waardoor een aantal functies niet meer (goed) werken.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat voor je klaar!